New revaleskin

Facial Cleanser

Utviklet spesielt for fjerning av makeup.
En mild, pleiende antioksidant rens som effektivt fjerner urenheter. Daglig bruk er essensielt i ethvert hudpleieprogram for å opprettholde en sunn hud.
Bruk:
Påfør en liten mengde i fuktede hender. Skum opp og massér lett over ansikt og hals. Skyll av med vann og klapp tørt. Brukes morgen og kveld.

Intense Recovery Treatment

Tilfører antioksidant-rike ingredienser som gir synlige hudforbedringer. Nærende kremserum med kraftig antioksidanteffekt. Roer ned irritert hud samtidig som det behandler og motvirker fine linjer og rynker, pigmentflekker og rødhet. Tilfører ingredienser som gir synlige hudforbedringer. Inneholder i tillegg peptider som skånsomt men effektivt forbedrer hudens elastisitet. Med en mild, ikke-irriterende formel vil huden roes ned og få en jevnere og glattere hudoverflate.
Bruk: For best resultat, påfør rikelig og jevnt på nyrenset hud. Brukes morgen og kveld.Brightening Complex

En dagkrem for ujevn hudtone. En luksuriøs krem som virker lysnende og jevner hudtonen.En blanding av aktive ingredienser gjør hudtonen jevnere og forbedrer hudkvaliteten på solskadet hud.
Bruk:
Påfør 1-2 pump på ansikt, hals og brystparti og massér godt inn i huden. Brukes 1-2 ganger daglig.

Rejuvenating Enzyme Peel

Ansiktsmaske og peeling i ett. Ukentlig maske som aktivt eksfolierer, fornyer og fukter huden. Benytter papaya-, gresskar- og svartpilbark ekstrakter som naturlig enzympeeling for å eksfoliere bort døde hudceller og fjerne urenheter. Etterlater hudtonen jevn og klar, virker oppstrammende og visker ut tretthetstegn.
Bruk: Påfør et jevnt, tykt lag av masken på nyrenset hud ukentlig. La virke i 10 minutter og fjern overflødig maske med Kleenex. Skyll godt med varmt vann.

Eye Serum

Utglattende antiage øyekrem. Gjenoppretter et glatt, ungdommelig utseende rundt øynene. Reduserer synligheten av fine linjer og rynker, virker lysnende samt demper hevelser og poser rundt øynene. Inneholder lysreflekterende mineraler som tryller bort mørke ringer og gir et friskere utseende.
Bruk:
Påfør en jevn mengde rundt øyepartiet.
Brukes morgen og kveld.

HydraLift Complex

Intensivt fuktighetsgivende og oppstrammende dagkrem som gir glattere og jevnere hud. En antiage-krem som binder fukt og motvirker fuktighetstap i huden. Bidrar til økt elastisitet og beskytter mot frie radikaler. Forsterket med 0,3 % Retinol, plante- og fuktighetsfaktorer som gir en sunn, frisk og strålende hud.
Bruk:
For best resultat, påfør et jevnt lag morgen og kveld på nyrenset hud, hals og brystparti. Om det oppstår en mild prikking eller rødhet, start med å bruke produktet annenhver dag, øk deretter gradvis til to ganger daglig.

Night Cream

Supplerer hudens egne antioksidanter og gjenoppretter skader av UV-stråler som oppstår i løpet av dagen. Tilfører rikelig med fuktighet og virker beroligende samtidig som den gir en effektiv antiage-effekt gjennom hele natten.
Bruk:
Massér inn en liten mengde på nyrenset ansikt og hals på kvelden, gjerne over serum for optimal effekt.

Mer matnyttigt

Les mer om Revaléskin...

Hitta din närmaste återförsäljare...